Lasergraverering

Å lasergravere gjenstander egner seg fint til gaver, gjenstander på fester, eller til utdeling på ulike idrettsarrangement. En kan også gravere navn på ulike gjenstander og bruke som en utradisjonell form for bordkort.

Mulighetene er mange!

Teknisk info
Ved gravering brukes en laser som brenner en fin strek eller punkt i materiale. Vi brennmerker også treprodukter. På lakkerte gjenstander fjerner vi det øverste skiktet slik at logoer/tekster kommer frem i materialfargen.
På bart metall må vi bruke en ekstra sterk laser – da vil resultatet som regel bli en mørk gråfarge, eller en lysere nyanse i metallet.
Vi har optisk laser, CO₂ laser og Yag laser på huset.

Egner seg til
Denne metoden egner seg godt til materialer som glass, skilter og treprodukter. Gravering gir et tradisjonelt og klassisk inntrykk, og har en varig holdbarhet.

Kontakt oss

Produkter

De aller fleste produktene våre er lagervare og kan leveres med 1-2 ukers ventetid – med trykket logo. Vi leverer også en del varer og produkter fra Østen,
og da primært fra Kina. Det er ofte svært lønnsomt å bestille varer fra Kina, men da blir leveringstiden betraktelig lengre, samt at det da kreves et minimumsantall.

Utvalg av varer og antall som finnes på lager, kan sees her.
Dette krever innlogging, og varer fra Østen og Kina vil være markert med “Flyfrakt: 4-6 uker” eller “Båtfrakt: 9-11 uker”.
Minimumsantall er oppgitt på hver artikkel.