Lasergraverte gjenstander egner seg fint som gaver, blikkfang på fester, eller til utdeling på ulike idrettsarrangement. En kan også gravere navn på ulike gjenstander og bruke som en utradisjonell form for bordkort. Mulighetene er mange!

Lasergravering utstråler en eksklusivitet og kvalitet som få andre metoder kan matche. Lasergraverte glass, skinnartikler, skjærefjøler, diplomer eller lignende er ypperlige gaver til ansatte eller samarbeidspartnere, men du kan også benytte lasergravering for å sette ditt personlige preg på pyntegjenstander og egenprodusert kunst. Mange benytter seg også av lasergraverte skilt i sin markedsføring.

Ikke la deg begrense

Ved gravering brukes en laser som gir en fin strek i materialet. Gravering gir et tradisjonelt og klassisk inntrykk, og har en varig holdbarhet. Lasergraveringens presisjon og høye hastighet gjør at det er nær sagt ingen begrensninger for hvilke motiver som kan graveres, være seg på tre, glass, stein, akryl eller andre materialer.

For best mulig resultat

Alle trykkmetoder krever et godt forarbeid for å oppnå ønsket resultat. Følg denne linken for mer informasjon om ulike filformater.

 

EKSEMPLER