Komplett leverandør

Prosess Branding har siden 1980

vært ledende innen silketrykk, tampotrykk på egne og andres varer. Vi besitter over 30 år med erfaring, som gir oss en klar kompetanse på hva som er mulig og hva som krever et mirakel og få til – noe som vi oftes klarer å utføre for deg som forhandler.

Vårt store maskinutvalg og lange erfaring gjør oss ledende innenfor vårt fag!

I og med at vi kan tilby så mange trykkmetoder som du kan se nedenfor, kan vi alltid finne den metoden som er kjappest for fine produkter.

Trykkeriet

Vi har et stort, moderne og svært effektivt trykkeri.
Vi kan derfor tilby følgende trykkmetoder på egne og andres varer:

– Silketrykk
– Rundtrykk
– Tekstiltrykk
– Transfertrykk
– Tampongtrykk
– Digitaltrykk
– Lasergravering – CO₂
– Lasergravering på metall – YAG

Stolt medlem av Trykt i Norge

Trykt i Norge er et merke som viser at produktene er trykt i Norge, av en seriøs bedrift med omtanke for miljøet og lokalsamfunnet. Merket symboliserer stoltheten ved å produsere og benytte norsk kvalitetstrykk.

Konseptet er utviklet av Grafisk Bransjeforening i samarbeid med Norsk Grafisk Leverandørforening. Som medlem i Trykt i Norge får man tildelt et unikt lisensnummer slik som logo til venstre viser.

Les mer

Produkter

De aller fleste produktene våre er lagervare og kan leveres med 1-2 ukers ventetid – med trykket logo. Vi leverer også en del varer og produkter fra Østen,
og da primært fra Kina. Det er ofte svært lønnsomt å bestille varer fra Kina, men da blir leveringstiden betraktelig lengre, samt at det da kreves et minimumsantall.

Utvalg av varer og antall som finnes på lager, kan sees her.
Dette krever innlogging, og varer fra Østen og Kina vil være markert med “Flyfrakt: 4-6 uker” eller “Båtfrakt: 9-11 uker”.
Minimumsantall er oppgitt på hver artikkel.