Digitaltrykk egner seg best til flerfargetrykk på små artikler og ved små opplag.

Digitaltrykk er som en blekkskriver der vi legger opp alle artiklene på ett brett og trykker samtlige artikler i én omgang. Dette er med andre ord en ypperlig metode for raske og enkle oppdrag, og er den trykkemetoden som er mest kostnadsbesparende ved lite opplag og flerfarget trykk. Digitaltrykkets natur og vår fleksibilitet gjør dette til et godt alternativ ved oppdrag med kort tidsfrist. 

Kontakt oss i dag om du har behov for digitaltrykk.

Digitaltrykk av høy kvalitet

At digitaltrykk er en relativ rask og enkel prosess, betyr ikke at kvaliteten er lav og mulighetene få. Vi i Prosess Branding leverer digitaltrykk med en flott finish. Våre moderne løsninger sørger for at du kan forvente hurtig levering av opplag med meget høy kvalitet.

Fleksibelt og målrettet

Digitaltrykk passer ypperlig til trykk av brosjyrer, plakater, flyere, visittkort og mye mer. I tillegg kan digitaltrykk brukes på penner og strøartikler som penner, målebånd og minnebrikker. Muligheten til å skreddersy budskap på små artikler gjør dette til en effektiv form for markedsføring.

Filformater

Alle trykkmetoder krever et godt forarbeid for å oppnå ønsket resultat. Følg denne linken for mer informasjon om ulike filformater.