Silketrykk er den beste metoden for store opplag av t-skjorter, gensere, handlenett av bomull, forklær og lignende. På hvite plagg vil fargegjengivelsen bli presis, mens på kulørte plagg trykker vi en dekkfarge i bunn for best mulig fargegjengivelse. 

Silketrykk har en rekke fordeler, deriblant:

  • Enestående kvalitet/pris-ratio for større opplag
  • Stor grad av fleksibilitet når det gjelder materiale og tekstil
  • Perfekt fargegjengivelse
  • Meget god slitestyrke reduserer behovet for nye opplag
  • Tåler vaskemaskiner godt

Stort fargespekter og god holdbarhet

Silketrykk hos Prosess Branding gir deg mulighet til å trykke opp til ti farger (inkludert dekkfarge) med intrikate design. Fargene er sterke og livlige, også på mørke tekstiler. Dette gir et uttrykk som utstråler kvalitet både på avstand og på nært hold. Takket være det tykke fargelaget er fargene ikke bare sterke, men også meget holdbare og vil tåle vask etter vask. Dette betyr at det ikke vil være nødvendig å skifte ut plagg med slitt trykk like ofte som ved enkelte andre metoder, og metoden passer derfor ypperlig til bedriftsprofilering.

Filformater

Vi har en daglig kapasitet på opp til 12.000 trykk og kan behandle ordrer av ulik størrelse og kompleksitet. Alle metoder krever dog et godt forarbeid. Følg denne linken for mer informasjon om filformater.