Tampotrykk brukes til harde produkter i ulike materialer som stål, plast eller glass, i forbindelse med blant annet firmagaver, reklamemateriell og oppmerksomheter. Metoden egner seg godt for profilprodukter som penner, flasker, kopper, golfballer og lignende. Tampotrykk gir et profesjonelt og eksklusivt inntrykk, og sender et signal om seriøsitet.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Ulike trykkstørrelser og farger

Trykkstørrelsen på motivet vil avhenge av formen til produktet. Har din bedrift et bredt produktsortiment kan trykkemetoden tampotrykk sørge for at logo og bilde blir trykket på best mulig måte på hvert enkelt produkt.

Vi har kapasitet til å trykke opp til fire farger. Hvis motivet har mer enn fire farger er vi behjelpelig med å komme opp med gode løsninger.

Rundtrykk

Rundtrykk er en gunstig metode for å trykke større motiver. Denne metoden blir mer og mer populær på eksempelvis vinflasker og ølflasker til julegaver, og er ettertraktet blant mikrobryggerier og nisjeprodusenter da det gir et mer eksklusivt uttrykk. Metoden består av å trykke direkte på flaskene. Med denne metoden trykkes én farge av gangen

 

Filformater

Alle trykkmetoder krever et godt forarbeid. For at vi skal kunne levere et godt produkt til deg, er vi avhengig av gode filer. Følg denne linken for mer info om ulike filformater.