Transfer er ofte den beste løsningen til ytterplagg, paraplyer, sekker, bagger og andre impregnerte materialer som ikke kan silketrykkes. Transfertrykk er en av de mest populære trykkmetodene på tekstiler. Vi tilbyr konkurransedyktige priser, og leveranse av høy kvalitet.

Hvorfor transfertrykk?

Transfertrykk har en rekke fordeler sammenlignet med andre trykkmetoder. Selve trykkeprosessen er kort, noe som gjør dette til en kostnadseffektiv løsning for mindre opplag. Transfer er i tillegg meget godt egnet for design med flere farger, eller om du ønsker å trykke et fotografi.

Transfer anbefales også til bruk om plasseringen er ukurant. Skal det trykkes på lommer, inntil sømmer, over glidelåser eller hetter gir transfer et meget godt resultat.

Det kan ofte lønne seg å bestille et større opplag av transfermerker enn det som skal brukes i første omgang. Vi tilbyr muligheten til lagerføring av disse til senere påføring.

Skal du trykke store opplag av t-skjorter eller andre tekstiler? Da er ofte silketrykk en bedre løsning for deg.

Er du fortsatt litt usikker på hvilken trykkemetode som passer best for dine behov? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med et forslag tilpasset dine ønsker.

Filformater

For et best mulig resultat er det viktig at vi får gode filer å jobbe med. Se denne linken for mer info om ulike filformater.

Sublimeringstrykk: klikk her for mer info!